Collectie

Luxe Loungebedden

De luxe loungebedden van Dutch Rivièra zijn een puur top kwaliteit Nederlands product. U heeft de keuze uit tal van kleuren en materialen voor de bekleding en de styling. De bedden worden geleverd met een hoogwaardig RVS onderstel, hoofd- en sierkussens en een passende beschermhoes.
De meest voorkomende maten zijn 90 x 200, 160 x 200, 180 x 200 en 200 x 200. De hoogte van de bedden is 45 cm.
Bij de grotere maten is het mogelijk om een XL variant te kiezen. Hierbij is de hoogte 55 cm. Vanzelfsprekend is maatwerk bij de bedden ook mogelijk.
Nieuw in de collectie zijn de verstelbare bedden en bedden met zitfunctie.

één- en tweepersoons ligbedden outdoor

Loungebanken

De luxe loungebanken van Dutch Rivièra zijn modulair. Voordeel hiervan is dat men de opstelling continu kan blijven wijzigen. Door het gebruik van de hockers kunnen snel diverse opstellingen gecreëerd worden naar gelang uw beschikbare ruimte of natuurlijk uw gezelschap. Standaard worden de modellen gemaakt in modules van 80 cm en zijn ze snel leverbaar in vele kleuren en meerdere materialen. Vanzelfsprekend zijn de modellen ook in afwijkende maten te bestellen en kan het zitcomfort, indien gewenst, naar wens worden aangepast.

Lounge-set grijs

Sauna en Wellness

De loungebedden en banken zijn ook prima geschikt om voor sauna- en wellness doeleinden te gebruiken. Door het modulair systeem zijn er talloze mogelijkheden en samenstellingen voorhanden voor zowel in- als outdoorgebruik. Groot voordeel is dat alles zeer gemakkelijk schoon te maken is.

ligbedden sauna

Luxe Loungestoelen

In dezelfde lijn als de bedden hebben we mooie strakke RVS fauteuils
In navolging hiervan hebben we ondertussen ook een modulaire bank ontworpen. Wederom een combinatie van geslepen- en eventueel gevlochten RVS. De kussens kunnen in een buitenstof naar keuze worden uitgevoerd met als eindresultaat een pracht van een loungebank geheel naar eigen wensen samengesteld.
De hockers met een stijlvol RVS onderstel maken de set compleet. Deze zijn verkrijgbaar in de maten 60 x 60 of 80 x 80.

Dutch Rivièra Loungestoel