Relax in stijl met een design loungebank van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

Een design loungebank op maat

U heeft altijd al een keer zo’n mooie, comfortabele loungebank in uw tuin willen hebben? Misschien heeft u al bij tuincentra gekeken of daar precies die bank stond waar u al jaren naar op zoek bent, maar heeft u het perfecte model niet kunnen vinden? Neem dan eens een kijkje op de website van Dutch Rivièra. Wij bieden een uniek concept aan, waarbij u uw eigen loungebank kunt samenstellen. Zo krijgt u een design loungebank die er helemaal zo uitziet als u dat echt wil! Een bank in uw favoriete kleuren, gemaakt van het materiaal waar u zich het meest prettig op voelt. Zo weet u tenminste zeker dat uw nieuwe loungebank echt helemaal naar wens is!

Lees meer

Design loungebanken bij Dutch Rivièra

Als u op onze website kijkt, dan ziet u daar een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden die u bij ons heeft. Hoe groot wilt u dat uw bank wordt? Wat voor bekleding moet uw nieuwe design loungebank hebben? Welke kleur? Bij ons heeft u de keuze om alle elementen van uw bank helemaal van de grond af aan te bepalen. We werken daarbij met een handig systeem van modules. Dit houdt in dat u de bank geleverd krijgt in modules die mooi bij elkaar passen. Zo kunt u dus ook na het bestellen van de bank nog bepalen hoe u wil dat deze er uitziet. U schuift de modules heel eenvoudig in een nieuwe samenstelling en zo heeft u weer een hele nieuwe bank. Het is daarbij ook eenvoudig om er een extra module bij te bestellen als u toch liever heeft dat uw bank nog groter wordt.

Meer weten over onze design loungebanken?

Als u meer te weten wil komen over onze mooie loungebanken op maat, dan kunt u hier altijd contact over opnemen met ons. We hebben een uitgebreide showroom, waar u onze verschillende opties bij elkaar ziet staan. Deze kunt u niet alleen bekijken, maar natuurlijk ook even uitproberen om te zien of het echt allemaal wel zo comfortabel is als het er uitziet! Wij weten het antwoord natuurlijk al.