Relax in stijl met een ligbed voor in de tuin van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

Een mooi ligbed voor in de tuin

Heeft u een mooie tuin waar u optimaal van wil kunnen genieten? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment. Bij Dutch Riviera hebben we namelijk de mooiste, meest comfortabele ligbedden voor in de tuin voor u bij elkaar gezet. Bij ons weet u dan altijd zeker dat u een ligbed koopt waarbij u er zeker van kunt zijn dat u hiervan gaat genieten. Onze bedden zijn niet alleen stijlvol ontworpen en zeer comfortabel, maar ook nog eens gemaakt van de best mogelijke materialen. Onze meubelen schrikken niet terug van een buitje, zelfs niet als het een week achter elkaar stormt.
Lees meer

Ligbedden voor in de achtertuin kopen

Bent u op zoek naar een mooi ligbed voor in de tuin, waar u heel wat genoeglijke uurtjes op door kunt brengen? Op zo’n mooi ligbed kunt u even uitrusten als u net even heeft gezwommen in uw zwembad, of bijkomen van een zware dag op uw werk. Het is natuurlijk ook een ideale plek om een lekker luie dag op door te brengen. Elders op onze website, Lounge-bank.nl, vindt u een groot aantal voorbeelden van modellen die wij aan u kunnen leveren. U heeft bij ons voor die mooie ligbedden voor in de tuin echter ook de keuze uit een groot aantal aanpassingen. Zo maakt u bij ons dat ligbed dat helemaal op uw wensen is afgestemd!

De mooiste ligbedden voor in de achtertuin kopen

Als u een mooie achtertuin heeft, dan wilt u hier zo optimaal mogelijk van kunnen genieten. We raden u dan aan om eens bij ons te kijken wat er allemaal mogelijk is. U kiest niet alleen een model, maar ook het formaat, de kleur en het gebruikte materiaal. Zo weet u zeker dat u een mooi ligbed voor in de tuin koopt waar u helemaal tevreden mee kunt zijn. We raden u dan aan om gewoon eens contact met ons op te nemen met al uw wensen.