Relax in stijl met een loungebed op maat van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

Een loungebed op maat

Als de gedachte aan lekker loungen in de tuin u ook zo aanspreekt, dan kunnen we ons voorstellen dat u wel eens aan de aanschaf van een loungebed heeft gedacht. Loungebedden zijn er in vele soorten en maten, vandaar ook dat het moeilijk kan zijn om precies dat loungebed te vinden dat helemaal bij u past. Het zou handiger zijn als u zelf helemaal kunt bepalen hoe groot uw loungebed is, wat voor kleur deze heeft, van welk materiaal het bed gemaakt is… Bij Dutch Rivièra heeft u de mogelijkheid om een loungebed op maat samen te laten stellen. U kiest een aantal modules, een kleur en eventuele andere onderdelen voor uw maatwerk loungebed en wij zorgen ervoor dat dit voor u wordt samengesteld.

Lees meer

Het ultieme loungebed

Als u wel eens op een loungebed heeft gelegen, dan weet u dat het prettig is als dit lekker ruim is. Per slot van rekening wilt u toch een beetje comfortabel kunnen liggen? Bij Dutch Rivièra heeft u bij de loungebedden de keuze uit modules vanaf 80 cm bij 80 cm. U kunt er dan voor kiezen om een aantal van deze modules naast elkaar te leggen, u heeft ook de keuze om grotere modules te kiezen. Daarnaast kunt u bij ons ook nog aangeven hoe hoog u wilt dat deze modules zijn. Zo heeft u de perfecte opstap voor uw loungebed op maat!

Een maatwerk loungebed bij Dutch Rivièra

Een loungebed moet van goede kwaliteit zijn, tegen het Hollandse klimaat kunnen en vooral lekker comfortabel zijn. Bij ons kiest u niet alleen de maten, maar ook het materiaal waar de hoezen van gemaakt worden. Daarnaast kunnen we u ook nog een aantal lekkere loungekussens leveren. Ook deze kunt u helemaal op maat door ons laten maken. We weten hoe prettig het is om maatwerk geleverd te krijgen, daar kunt u bij Dutch Rivièra dan ook op rekenen. U bent altijd welkom om een keer in onze showroom te komen kijken naar onze modellen!