Relax in stijl met de luxe loungebanken en -bedden van Dutch Rivièra

Ook tijdens de weekenden geopend (op afspraak)
040-2014928

Wilt u ook een loungeset op maat

Wat is er nou prettiger dan na afloop van een luie zomerdag nog even in de tuin te relaxen op een mooie loungeset? Of op een echte winterdag op uw eigen loungeset nog even te genieten van een warm vuurtje in uw tuin? Bij Dutch Rivièra verkopen we niet zomaar loungesets, wij maken voor u een loungeset die helemaal op maat wordt gemaakt. U heeft daarbij de keuze uit het formaat van de loungeset, maar ook bijvoorbeeld uit de kleur en het materiaal waar de loungeset mee bekleed wordt. Nog even een paar mooie loungekussens (uiteraard ook op maat) erbij en u bent helemaal klaar. U kunt er bij ons op rekenen dat alles wordt gemaakt van de beste materialen en dat u uw maatwerk loungeset zonder problemen kunt laten staan, zelfs met het Hollandse klimaat!

Lees meer

Kom eens kijken naar onze loungeset op maat!

U bent van harte welkom om een keer te komen kijken in onze uitgebreide showroom. We hebben al onze mogelijkheden hier voor u bij elkaar staan, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe mooi dat er allemaal uitziet. Uiteraard heeft u dan ook de mogelijkheid om te voelen hoe comfortabel dat allemaal wel is. We hebben verschillende opstellingen voor u neergezet, zodat u de verschillende opties even in overweging kunt nemen. Samen met u bekijken we dan wat voor loungeset op maat er het beste in uw tuin past.

Meer weten over onze maatwerk loungeset?

Als u een echte maatwerk loungeset wil bestellen bij Dutch Rivièra, dan kunt u hier altijd contact over opnemen met ons. We kunnen dan samen met u bekijken wat uw wensen zijn en hoe we deze voor u gaan laten uitkomen. Terwijl wij dan aan de slag gaan met het maken van uw eigen loungeset, kunt u alvast gaan dagdromen over die heerlijke momenten die u op uw nieuwe loungeset allemaal door gaat brengen…

Onze meest recente projecten

Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u een keertje langskomen in onze showroom? Vult u dan gerust het contactformulier in of neem via onderstaande gegevens contact met ons op.

Telefoon 040-2014928
Mobiel 06-51712153
Whatsapp 06-51712153
E-mail info@dutch-riviera.nl

Uw meubels laten stofferen?

kijk dan eens op onze site jwstofferingen.nl

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Wat is uw onderwerp van dit bericht?

Uw bericht