Relax in stijl met een luxe tuinbank van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

Genieten met een luxe tuinbank van Dutch Rivièra

Houdt u er ook zo van om op een warme zomeravond te genieten van de zon en uw tuin? Dan weet u ook wel dat dit natuurlijk het beste gaat op een luxe tuinbank. Er zijn tuinbanken in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, maar als u echt een unieke tuinbank wilt hebben die helemaal naar uw eigen wensen is gemaakt, dan raden we u aan om eens bij Dutch Rivièra te komen kijken. Bij ons heeft u namelijk de mogelijkheid om alle onderdelen van luxe tuinbanken naar uw eigen inzicht aan te passen. Wilt u bijvoorbeeld een tuinbank in een afwijkende kleur, die u normaal gesproken niet tegenkomt bij de bekende tuincentra? Dat is bij ons geen enkel probleem. Wij bieden u een zeer groot aantal verschillende kleuren. Maar dit is slechts een van de onderdelen die u bij ons zelf kunt bepalen.

Lees meer

De mooiste luxe tuinbank… Zoals u hem wilt!

Bij Dutch Rivièra heeft u ook de mogelijkheid om de tuinbank qua vorm helemaal aan te passen aan uw wensen. Wilt u een 3-zitsbank? Of toch liever een hoekbank? Wat zou u ervan zeggen dat dit bij ons allebei mogelijk is, zonder dat u daar twee banken voor hoeft te kopen? Bij ons bestelt u namelijk losse modules, die u dan zelf op uw eigen manier aan elkaar kunt zetten. We hebben dan nog andere onderdelen die u hierbij kunt bestellen, zodat u helemaal die bank krijgt waar u altijd al van heeft gedroomd. Dit kunt u nog aanvullen met een chaise longue of een of meerdere hockers.

Luxe tuinbanken in alle soorten en maten

U heeft bij ons dan ook nog de keuze voor de gebruikte bekleding. Ook kunnen wij u extra loungekussens leveren, die niet alleen comfortabel zijn, maar die ook nog een extra, vrolijk element aan uw bank toevoegen. U bent altijd welkom om een keer langs te komen in onze showroom, waar we u niet alleen alle mogelijkheden kunnen laten zien, maar waar we u ook advies kunnen geven over hoe u zelf de perfecte luxe tuinbank samenstelt!