Relax in stijl met een modulaire bank van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

De voordelen van een modulaire bank

U wilt een mooie loungebank in uw tuin neerzetten? U heeft al heel wat winkels afgelopen om de perfecte bank te vinden, maar het is u nog steeds niet gelukt? Dan raden we u aan om eens een modulaire bank te overwegen. Met een bank die uit modules bestaat kunt u zelf helemaal bepalen hoe de bank er uit komt te zien. U bepaalt zelf uit hoeveel modules de bank bestaat, zodat u deze helemaal zelf in kunt delen. Wilt u een 2-zits bank? Een 3-zits bank? Of liever een ander model? Met behulp van bijvoorbeeld een chaise longue of een van onze hockers is er ook makkelijk een hoekbank van te maken.

Lees meer

Modulaire banken bij Dutch Rivièra

Dutch Rivièra is de expert op het gebied van een bank die modulair gebruikt kan worden. Wij maken deze banken geheel op maat voor u. Daarbij kunt u denken aan niet alleen de maat van de bank, of het aantal modules, maar ook aan de kleur van de bank en het materiaal waar de bank mee wordt bekleed. Zo kunt u een modulaire bank bij Dutch Rivièra helemaal op maat laten maken. Denk daarbij ook eens aan bijvoorbeeld aan het formaat van de modules, of de hoogte hiervan. Wij kunnen uw zithoogte opmeten, zodat u een bank heeft die echt helemaal perfect zit! U bent hiervoor altijd welkom in onze uitgebreide showroom, waar u al onze mogelijkheden bij elkaar ziet staan.

Meer weten over modulaire banken?

U kunt altijd even op onze website rondkijken als u meer informatie wil hebben over onze mogelijkheden. Als u interesse heeft voor een bank die modulair is, dan vertellen we u graag alles wat u maar wil weten. We adviseren u ook graag over uw bank naar keuze. Welke bank past het beste in uw tuin, welke kleur past hier het beste bij en op welk materiaal zit u het meest aangenaam? Wij vertellen het u graag!