Relax in stijl met een modulaire loungebank van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

De modulaire loungebank van Dutch Rivièra

Heeft u wel eens van een modulaire loungebank gehoord? Het is een term die u misschien een beetje futuristisch overkomt, toch is dit niet waar het hier om gaat. Als wij het over een modulaire bank hebben, dan bedoelen wij een bank die is opgebouwd uit modules. Een module is een bankstuk van bijvoorbeeld 80 bij 80 cm, alhoewel u deze bij ons ook groter kunt bestellen. Als u dan meerdere modules van dezelfde maat bestelt, is het mogelijk om hier modulaire loungebanken van te maken. Zo krijgt u een bank die helemaal op uw eigen wensen is afgestemd! Dutch Rivièra is de expert op het gebied van deze banken. U heeft bij ons niet alleen de keuze uit het aantal modules, maar ook uit het gebruikte materiaal en de kleur, om maar een paar opties te noemen.

Lees meer

Een loungebank die modulair is.

Bij Dutch Rivièra weten we alles over de productie van modulaire banken. Deze worden speciaal voor u door ons gemaakt. We kunnen u dan ook een duidelijk advies geven als u ertoe heeft besloten om een dergelijke bank bij ons te bestellen. Een modulaire loungebank is eigenlijk ook het perfecte meubelstuk voor in uw tuin. U kunt ervoor kiezen om een bank te nemen voor drie personen, maar met een aantal modules of andere onderdelen erbij heeft u zo een bank voor tien of meer personen! De modules zijn dan ook weer eenvoudig van elkaar los te halen en in een andere opstelling neer te zetten. Zo’n lange loungebank die modulair is, wordt op zo’n manier heel eenvoudig omgetoverd in een of meerdere loungebedden!

Een showroom vol modulaire loungebanken

Als u eens in het echt wil zien wat wij nou precies bedoelen met modulaire banken, dan bent u altijd welkom om deze eens bij ons in het echt te komen bekijken. We hebben een speciale showroom waar we een groot aantal verschillende opstellingen aan u kunnen laten zien. Zo weet u direct welke  modules u nodig heeft om uw eigen droombank samen te kunnen stellen.