Relax in stijl met een saunabed van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

Op zoek naar een perfect saunabed?

U heeft een sauna in uw huis en bent nu op zoek naar een lekker bed om hierin neer te zetten? Of u heeft een professioneel centrum waar ook een sauna aanwezig is en wilt uw klanten eens extra laten genieten van een weldadige sauna? Dan raden wij u van harte aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment. Op Lounge-bank.nl vindt u namelijk een ruim aanbod aan mooie bedden die u zo in de sauna neer kunt zetten. Deze zijn niet alleen heel comfortabel, maar daarnaast ook van materiaal van hoge kwaliteit. Zo weet u zeker dat u een sauna bed in huis haalt dat lang mee gaat!

Lees meer

De mooiste saunabedden bij elkaar

Lounge-bank.nl is de website van Dutch Riviera. Wij produceren tuinmeubilair van de hoogste kwaliteit, maar ook de mooiste saunabedden. Alles wat in ons assortiment staat wordt door onszelf gemaakt. Zo kunnen wij u garanderen dat alles wat wij maken ook van de hoogst mogelijke kwaliteit is. We hebben een jarenlange ervaring op het gebied van comfortabel zitten en hebben deze aangewend om ook op het gebied van een mooi sauna bed u het beste te kunnen bieden. Wij maken niet alleen maar mooie producten, maar ook nog eens producten die scherp zijn geprijsd. Zo hoeft u er niet bang voor te zijn dat u straks een saunabed heeft staan waar u niet optimaal van kunt genieten.

Meer weten over ons sauna bed?

We vertellen u graag meer over ons mooie sauna bed, maar ook over onze vele andere producten. We raden u aan om hiervoor gewoon een keer bij ons binnen te lopen en te komen bekijken wat wij allemaal in de aanbieding hebben. U kunt de vele meubelen die wij verkopen dan ook proberen om te voelen hoe comfortabel ze zijn. Alles is van dusdanige kwaliteit dat slijtage niet aan de orde is. Meer weten? U kunt natuurlijk ook gewoon een keer met ons bellen om uw vragen te stellen. Of stuur ons een mailtje om uw vragen op ons af te vuren.