Relax in stijl met een wellness loungebed van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

Op zoek naar een mooie wellness loungebed?

Bij wellness is het belangrijk dat mensen goed kunnen ontspannen. Even heerlijk tot rust komen om lijf en leden goed te laten ontspannen. Als u hiervoor een bijzonder wellness loungebed wilt kopen, dan hoeft u hiervoor alleen maar even een kijkje te komen nemen bij Dutch Riviera. Elders op deze website, lounge-bank.nl, vindt u een duidelijk overzicht van de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wij verkopen geen complete bedden, maar modules die eenvoudig aan elkaar te schuiven zijn. Zo maakt u zelf een eigen opstelling van uw wellness loungebedden, die u snel langer of korter maakt.

Lees meer

De mooiste wellness loungebedden

We willen onze klanten het mooiste bieden wat er op het gebied van wellness allemaal te krijgen is. Hiervoor hebben wij alle mogelijkheden overzichtelijk voor u bij elkaar gezet. U kunt niet alleen uit kleuren kiezen, we hebben ook meerdere verschillende materialen voor u klaarstaan. Het is dan heel belangrijk om hier eens goed naar te kijken en zo te bepalen wat het beste op uw eigen smaak aansluit. U wilt toch ook precies dat wellness loungebed in huis of in uw wellness centrum hebben staan dat u altijd al voor ogen heeft gehad? Bij ons haalt u altijd de hoogste kwaliteit in huis.

Meer weten over onze wellness loungebedden?

Als u meer wilt weten over onze wellness loungebedden, of misschien eens een keer zo’n comfortabel wellness loungebed wilt uitproberen, dan nodigen wij u van harte uit om eens langs te komen in onze showroom. We hebben hier namelijk niet alleen al onze producten voor u klaarstaan, u kunt er ook eens op gaan zitten of liggen om te voelen hoe comfortabel ze zijn. Het is belangrijk om de juiste keuze te maken, ook op het gebied van het gebruikte materiaal en de kleuren. Wij helpen u graag om de ideale combinatie te maken zodat u straks een wellness bed heeft staan dat aan al uw wensen voldoet.