werkwijze-vervolg

Proefzitten

Als u interesse heeft in een loungebank of een van onze andere producten, dan is het natuurlijk prettig als u deze vooraf kunt uitproberen. U bent altijd welkom in onze vernieuwde showroom om de modellen te komen bekijken en uit te proberen.

Advies

Weet u nog niet precies wat u graag zou willen? Wij voorzien u graag van passend advies over de verschillende mogelijkheden. Wij doen geen standaard verkooppraatje, maar geven advies dat is afgestemd op uw specifieke behoeftes.

Maatwerk

Al deze modules zijn ook allemaal los te bestellen zodat u eindeloos kunt combineren. De modules kunnen ook in afwijkende maten tot wel 240 cm breed gemaakt worden. Wij passen de banken aan aan uw ruimte.

Opmeten

Al onze producten stemmen wij af op uw comfort. Wij gaan samen met u op zoek naar de juiste afmetingen van onder andere zithoogte en zitdiepte. Samen komen wij tot een oplossing die volledig voldoet aan uw wensen. Zodat u daarna heerlijk kunt genieten.

Lounge kussens

Naast de loungemeubelen hebben wij ook de mogelijkheid om allerhande maatwerk loungekussens te maken. Zowel voor bestaande sets als voor bijvoorbeeld steigerhouten meubelen kunt u bij ons voor alle afmetingen hoogwaardige kussens laten maken in diverse kwaliteiten outdoorstoffen en kunstleer.

Showroombezoek

Wij ontvangen u graag in onze vernieuwde showroom waar u geheel vrijblijvend onze modellen kunt bekijken en natuurlijk uitgebreid kunt testen. Alleen zo kunnen we voor u het ideale zitcomfort creëren. Dit geldt voor zowel de loungebanken als de fauteuils. Daarnaast kunt u even rustig proefliggen op de luxe loungebedden en de functionaliteit van de halve manen ervaren. Deze zijn door het gebruik van antislip op meerdere manieren te gebruiken. Vervolgens kunt u uw wensen qua maatvoering aangeven en ontvangt u ter plaatse een persoonlijke offerte.

Levertijden

Wij streven ernaar om uw loungemeubelen binnen 3 weken af te leveren. Let wel, omdat het allemaal maatwerk is is het vanzelfsprekend wel op volgorde van binnenkomst van order. Dus bestel op tijd. Onze showroom is op afspraak geheel vrijblijvend te bezoeken op werkdagen van 09.00-17.00 uur en op zaterdagen op afspraak. Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag wat voor u persoonlijk de mogelijkheden zijn. Wij laten ons graag inspireren door uw ideeën.

Via onderstaande links kunt u alvast een kijkje nemen in onze online showroom

Dutch Rivièra Banken
Dutch Rivièra Loungebedden
Dutch Rivièra Persoonlijke prints

ligbed sauna
Maatwerk Kussens
Loungeset wit op vlonder
design ligbed tuin
 • "Een aantal steekwoorden die goed bij Dutch Rivièra passen: Brabantse gastvrijheid, vakmanschap, maatwerk, meedenkend, kwaliteit, mooi mét perfect zit/ligcomfort. Ons meubilair en stoffering heeft nu een heel jaar buiten gestaan en alle seizoenen meegemaakt. In de winter had deze een goede passende hoes. We hoeven enkel een doekje erover te halen en de set is weer zo goed als nieuw!"
  Herma
 • "Ik ben erg blij met mijn bank. Het grote voordeel is dat de bank buiten kan blijven staan. Het vuil trekt er niet in en het is makkelijk schoon te houden. Daarnaast wordt de skai niet heel heet wat erg prettig is. De mensen van Dutch Rivièra helpen je vriendelijk en denken goed met je mee. De keuze is redelijk groot en er zijn veel leuke kussens beschikbaar."
  Corina
 • "We zagen Dutch Rivièra op een tuinbeurs en waren op slag verliefd. We waren al een tijdje op zoek naar een mooie moderne loungset die goed zit (ivm gezondheidsredenen). We hebben een afspraak gemaakt en tijdens de afspraak bleek dat alles mogelijk was. De kleur, het materiaal, de afmetingen, de hoogte, eventueel bijpassend kussens. Alles wordt op je wens afgestemd. Wij hebben gekozen voor een witte set die wat hoger is als normaal gesproken en we zijn er ontzettend blij mee. De set zit erg lekker. In de winter gaat er een beschermhoes overheen voor extra bescherming. Zo blijft de set langer mooi. En we hopen er nog heel lang van te mogen genieten."
  Erik & Sandra, Tilburg
 • "Wij willen Janssen Westenberg Stofferingen bedanken voor het meedenken over de kleurstelling en uitvoering, de service en de snelle levering van de tuinset van Dutch Riviera. Kwalitatief en visueel is het een zeer mooi geheel. Wij zijn hier zeer tevreden over, en genieten er met volle teugen van, PRIMA WERK !! Wij willen graag mensen die van plan zijn een tuinset aan te schaffen adviseren contact op te nemen met Janssen Westenberg, voor advies en begeleiding. Dank U, wij genieten."
  Helma en Martin

Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u een keertje langskomen in onze showroom? Vult u dan gerust het contactformulier in of neem via onderstaande gegevens contact met ons op.

Telefoon 040-2014928
Mobiel 06-51712153
Whatsapp 06-51712153
E-mail info@dutch-riviera.nl

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Wat is uw onderwerp van dit bericht?

Uw bericht