Relax in stijl met de luxe loungebanken en -bedden van Dutch Rivièra

Ook tijdens de weekenden geopend (op afspraak)
040-2014928

Design tuinbank

Niets zit zo lekker als een design tuinbank die u zelf hebt laten maken. Wij van Dutch Riviera horen dat keer op keer van onze klanten. Als specialisten in tuinbank design vinden wij dat iedere tuin en ieder terras zijn eigen karakter en uitstraling heeft. Daar hoort geen standaardproduct bij, maar dit vraagt om een uniek tuinbanken design. Onze meubelen op maat springen in dit gat in de markt en zijn populair bij zowel particulieren als bedrijven.oet dit natuurlijk in stijl: op een lounge tuinstoel die niet alleen lekker zit, maar ook het perfecte verlengstuk van uw interieur is.

Lees meer

Design tuinbanken

Design tuinbanken van Dutch Riviera zijn anders en dat ziet u meteen. Ongewone materialen, bijzondere afmetingen en unieke ontwerpen zijn bij ons eerder regel dan uitzondering. Omdat alles mogelijk is, puilt onze fotogalerie uit van originele voorbeelden. Bekijkt u op uw gemak eens wat wij voor eerdere klanten hebben gemaakt. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar onze prijzen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U zult zien dat tuinbank design helemaal niet duur hoeft te zijn.

Onze meest recente projecten

Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u een keertje langskomen in onze showroom? Vult u dan gerust het contactformulier in of neem via onderstaande gegevens contact met ons op.

Telefoon 040-2014928
Mobiel 06-51712153
Whatsapp 06-51712153
E-mail info@dutch-riviera.nl

Uw meubels laten stofferen?

kijk dan eens op onze site jwstofferingen.nl

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Wat is uw onderwerp van dit bericht?

Uw bericht