Relax in stijl met een zwembad van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

Een mooi zwembadbed kopen

Als u een mooie tuin heeft, waar ook nog eens een zwembad in is geplaatst, dan wilt u daar natuurlijk zo optimaal mogelijk van kunnen genieten. Dat gaat het beste als u een mooi zwembadbed naast uw zwembad heeft staan. Een perfect meubel om af en toe even op te ontspannen, bijvoorbeeld als u net lekker in de tuin heeft gezwommen. Op Lounge-bank.nl vindt u de mooiste zwembadbedden van Dutch Riviera bij elkaar. Al deze modellen worden door ons zelf op maat gemaakt. U heeft dan ook de keuze voor de uiteindelijke look van alle meubelen die u bij ons bestelt.
Lees meer

Een mooi zwembadbed kopen

Voor de mooiste zwembadbedden neemt u gewoon even een kijkje op Lounge-bank.nl. We hebben hier de mooiste modellen voor u bij elkaar gezet. Zo weet u zeker dat u een mooie bank in huis haalt die ook nog eens van de beste materialen is gemaakt. Bij Dutch Riviera hebben we heel wat ervaring met het ontwerpen en maken van de beste meubelen voor buitenshuis. Mensen willen steeds liever ook in de tuin mooi meubilair hebben staan, zodat ze op mooie dagen optimaal van de zon kunnen genieten. Hoe doet u dat nou prettiger dan naast uw zwembad op een lekker comfortabele bank?

Een zwembadbed kopen bij Dutch Riviera

Als u het over zwembadbedden heeft, dan heeft u het over Dutch Riviera. De materialen die wij gebruiken zijn geheel weerbestendig, daarnaast wordt alles voor u op maat gemaakt. U heeft daarbij de keuze uit meerdere verschillende kleuren en materialen. Kiest u gewoon even wat het beste bij u past? Ondanks deze grote voordelen hoeft u er niet bang voor te zijn dat u bij ons de hoofdprijs moet betalen. Wij werken zonder tussenhandel en kunnen zodoende de prijs een stuk lager houden dan onze concurrenten. We zitten altijd klaar om uw vragen over onze producten te beantwoorden.