Relax in stijl met een design ligbed van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

Ontspannen op een design ligbed

Zou het echt zo zijn dat je op een design ligbed lekkerder ligt dan op een gewoon ligbed? Dat u in uw tuin meer geniet van een op maat gemaakt bed dan wanneer u een standaard model bij het tuincentrum haalt? Als u een bed op maat laat maken bij Dutch Riviera, dan is dit in ieder geval wel zo. Bij ons stelt u uw design lounge ligbed zodanig samen dat het voor u helemaal perfect is. Natuurlijk kunnen design ligbedden uit het tuincentrum ook lekker liggen, maar het kan nooit beter zijn dan wanneer u zelf de maat, materiaal en stoffen heeft geselecteerd.

Lees meer

Een design ligbed op maat

Komt u gerust langs in de showroom van Dutch Riviera als u eens wilt bekijken wat voor mogelijkheden we u allemaal kunnen bieden. U ziet hier de verschillende sets en design ligbedden die we voor u kunnen maken. Elk ligbed design dat wij maken is uniek. Per slot van rekening heeft iedereen zijn eigen wensen als het op het perfecte design lounge ligbed aankomt. We laten u de materialen zien waar u uit kunt kiezen, de kleuren waar u uw ligbed design in kunt laten maken en de stoffen waarmee u bank wordt bekleed. Elke optie aan het bed kunt u aanpassen, tot aan de lengte en breedte toe!

Waarom Dutch Riviera?

Er zijn diverse redenen waarom u voor uw design ligbed voor Dutch Riviera moet kiezen. Zo zijn de banken die wij maken volledig weerbestendig. De materialen en bijgeleverde onderhoudsmiddelen kunnen de Nederlandse weersomstandigheden prima aan. Bij ons heeft u ook de meeste opties voor uw bank. Wilt u hem in het rood? Antraciet? Gemaakt van kunstleer of toch liever van stof? Bij ons is het mogelijk. En, niet onbelangrijk: we bieden u design loungebanken tegen de beste prijs. Neem daarom vandaag nog contact met ons op als u een mooi design lounge ligbed wilt laten maken. Wij zorgen ervoor dat dit helemaal naar uw wensen gebeurt.