Relax in stijl met een luxe strandbed van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

Een luxe strandbed voor iedereen

Bent u op zoek naar een mooi, comfortabel en vooral ook stevig strandbed? Een strandbed waarbij u er zeker van kunt zijn dat u hier heel wat aangename uurtjes op het strand mee door gaat brengen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op Lounge-bank.nl. Hier vindt u het assortiment van Dutch Riviera, een toonaangevende producent van outdoor meubelen. We verkopen hier niet alleen outdoor meubelen voor in uw tuin, maar ook de mooiste strandbedden die er te krijgen zijn. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een luxe strandbed dat helemaal op uw wensen is aangepast.
Lees meer

Het beste op het gebied van luxe strandbedden

Als u een dagje naar het strand gaat, dan wilt u er op kunnen rekenen dat u hier zo optimaal mogelijk van kunt genieten. Houdt u er niet van om op een handdoekje op het zand te moeten liggen? Met een van onze luxe strandbedden hoeft u hier ook helemaal niet bang voor te zijn. U neemt het bed eenvoudig mee naar het strand, waar het makkelijk neer te zetten is. Daarna kunt u optimaal beginnen met genieten. Onze bedden zijn van stevig materiaal gemaakt, waarbij u er ook nog eens op kunt rekenen dat ze goed overeind blijven staan. Zonder zorgen genieten van een dag in de zon is dan ook aanstaande!

Meer weten over onze luxe strandbedden?

Als u vragen heeft over een luxe strandbed uit ons assortiment, dan raden wij u aan om hier gewoon even contact over op te nemen met ons. We helpen u graag verder in uw zoektocht naar het ideale bed op dit gebied. Meer weten over het bed dat het beste bij u past? U kunt dan ook altijd een keer langskomen in onze showroom. U kunt dan gelijk eens uitproberen of dat bed nou echt zo lekker ligt als wij u vertellen. We kunnen u alvast een hint geven; u zult verbaasd zijn over het comfort van onze producten!