Binnen drie weken een luxe en toch betaalbare loungeset op maat gemaakt volgens uw wensen? Zo doen we het:

Loungeset wit serre

Design tuinmeubelen

Een design tuinmeubel hoeft echt geen vermogen te kosten. Sterker nog: de design tuinmeubels van Dutch Rivièra zijn absoluut betaalbaar. Ze geven uw buitenruimte de sfeer van luxe, comfort en ontspanning.

Maar met design bedoelen wij meer dan alleen een mooie vormgeving. Design is ook kleur- en materiaalgebruik, weerbestendige bekledingen, op uw lengte afgestemde zitdieptes en -hoogtes en op uw wensen afgestemd zitcomfort. Hieronder leest u hoe we dit sterk staaltje custom design in de praktijk voor elkaar krijgen.

Custom Made

Onze luxe loungebedden en loungebanken zijn ‘custom made’. Dat betekent dat we ze naar uw specifieke wensen kunnen samenstellen. Bent u toe aan design tuinmeubelen die niet alleen fantastisch ogen, maar ook heerlijk comfortabel zitten? Maak dan snel een afspraak om de showroom te bezoeken. Als u onze design buitenmeubelen voelt en ervaart, kunt u beter een keuze maken. Wij heten u graag van harte welkom in de showroom!

Modulair

De banken worden standaard geleverd in modules van 80 cm. U kunt door de constructie verschillende opstellingen creëren met dezelfde modules, bijvoorbeeld een luxe fauteuil maar ook een comfortabele 2 of 3-zitsbank. Met de chaise longue en de multifunctionele hockers erbij kunt u gemakkelijk een fraaie hoekbank samenstellen.

Kleuren en Materialen

Loungeset met uitzicht

Alle materialen zijn speciaal ontwikkeld om het Nederlandse klimaat te doorstaan. Voor de loungemeubelen van Dutch Rivièra heeft u de keuze uit meerdere kunstleersoorten en outdoor stoffen. Doorgaans kiest men voor wit, taupe, creme of antraciet maar er zijn natuurlijk nog veel meer kleuren leverbaar.

Vanuit de Sunbrella lijn kunt u uw loungeset aankleden met allerhande accessoires zoals sierkussens en nekrollen in meerdere varianten en natuurlijk weer in vele kleuren. Dit geldt ook voor de beschermhoezen. Deze zijn op maat gemaakt en leverbaar in meerdere kleuren. Vanzelfsprekend is het mogelijk om voor de beeldvorming knipstalen van de diverse materialen aan te vragen.

 • "Een aantal steekwoorden die goed bij Dutch Rivièra passen: Brabantse gastvrijheid, vakmanschap, maatwerk, meedenkend, kwaliteit, mooi mét perfect zit/ligcomfort. Ons meubilair en stoffering heeft nu een heel jaar buiten gestaan en alle seizoenen meegemaakt. In de winter had deze een goede passende hoes. We hoeven enkel een doekje erover te halen en de set is weer zo goed als nieuw!"
  Herma
 • "Ik ben erg blij met mijn bank. Het grote voordeel is dat de bank buiten kan blijven staan. Het vuil trekt er niet in en het is makkelijk schoon te houden. Daarnaast wordt de skai niet heel heet wat erg prettig is. De mensen van Dutch Rivièra helpen je vriendelijk en denken goed met je mee. De keuze is redelijk groot en er zijn veel leuke kussens beschikbaar."
  Corina
 • "We zagen Dutch Rivièra op een tuinbeurs en waren op slag verliefd. We waren al een tijdje op zoek naar een mooie moderne loungset die goed zit (ivm gezondheidsredenen). We hebben een afspraak gemaakt en tijdens de afspraak bleek dat alles mogelijk was. De kleur, het materiaal, de afmetingen, de hoogte, eventueel bijpassend kussens. Alles wordt op je wens afgestemd. Wij hebben gekozen voor een witte set die wat hoger is als normaal gesproken en we zijn er ontzettend blij mee. De set zit erg lekker. In de winter gaat er een beschermhoes overheen voor extra bescherming. Zo blijft de set langer mooi. En we hopen er nog heel lang van te mogen genieten."
  Erik & Sandra, Tilburg
 • "Wij willen Janssen Westenberg Stofferingen bedanken voor het meedenken over de kleurstelling en uitvoering, de service en de snelle levering van de tuinset van Dutch Riviera. Kwalitatief en visueel is het een zeer mooi geheel. Wij zijn hier zeer tevreden over, en genieten er met volle teugen van, PRIMA WERK !! Wij willen graag mensen die van plan zijn een tuinset aan te schaffen adviseren contact op te nemen met Janssen Westenberg, voor advies en begeleiding. Dank U, wij genieten."
  Helma en Martin

Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u een keertje langskomen in onze showroom? Vult u dan gerust het contactformulier in of neem via onderstaande gegevens contact met ons op.

Telefoon 040 – 2014928
Mobiel 06 – 51712153
Whatsapp 06 – 51712153
E-mail info@dutch-riviera.nl

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Wat is uw onderwerp van dit bericht?

Uw bericht