Relax in stijl met de luxe loungebanken en -bedden van Dutch Rivièra

Ook tijdens de weekenden geopend (op afspraak)
040-2014928

Exclusieve lounge meubelen bij Dutch Rivièra

Voor de meest exclusieve lounge meubelen verwijzen we u graag naar de website van Dutch Rivièra. Op onze website vindt u alle mogelijkheden die u bij ons heeft. We verkopen geen voorgeproduceerde en ontworpen meubelen, bij ons heeft u de mogelijkheid om helemaal zelf te bepalen hoe uw exclusief lounge meubel er uit komt te zien. Dit houdt in dat wij u een groot aantal opties bieden waar u dan een keuze uit kunt maken. We hebben het dan niet alleen maar over de kleur van het meubel, maar ook bijvoorbeeld het gebruikte materiaal. We leveren uw bank dan aan in modules, vanaf een grootte van 80 bij 80 cm. U bepaalt zelf hoeveel en welke modules u wil hebben, waarna het u natuurlijk vrij staat om een bepaalde indeling voor uw nieuwe bank te kiezen.

Lees meer

Exclusieve lounge meubels naar eigen ontwerp

We raden u aan om eens een kijkje te nemen op onze website voor een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden die u bij ons heeft. U kunt hiervoor ook altijd even langskomen in onze uitgebreide showroom. Hier hebben we de verschillende mogelijkheden voor u bij elkaar staan, zodat u een goede indruk kunt krijgen van de kwaliteit van onze exclusieve lounge meubelen. U kunt de meubelen bij ons niet alleen bekijken, maar natuurlijk ook even proberen hoe ze precies zitten en hoe comfortabel ze zijn. We gaan daarna graag met u om tafel zitten om te bekijken hoe uw exclusief lounge meubel er uit moet komen te zien!

Meer weten over onze exclusieve lounge meubels?

Als u meer te weten wil komen over onze exclusieve meubels, dan kunt u langskomen, of gewoon even contact met ons opnemen. We vertellen u graag over alle mogelijkheden, maar ook over het feit dat onze meubelen en bekledingen geheel klimaatbestendig zijn. Daarnaast zijn de kosten natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. U zult zien dat u voor de topkwaliteit die wij leveren absoluut niet diep in de buidel hoeft te tasten!

Onze meest recente projecten

Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u een keertje langskomen in onze showroom? Vult u dan gerust het contactformulier in of neem via onderstaande gegevens contact met ons op.

Telefoon 040-2014928
Mobiel 06-51712153
Whatsapp 06-51712153
E-mail info@dutch-riviera.nl

Uw meubels laten stofferen?

kijk dan eens op onze site jwstofferingen.nl

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Wat is uw onderwerp van dit bericht?

Uw bericht