Relax in stijl met een ligbed 2 persoons van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

Een mooi ligbed voor 2 personen voor in de tuin

Heeft u een prachtige tuin, maar heeft u het idee dat u hier niet optimaal gebruik van maakt? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op de website van Dutch Riviera. Op Lounge-bank.nl vindt u al onze producten overzichtelijk bij elkaar. Wij zijn een bedrijf dat outdoor meubilair maakt, waarmee u optimaal van uw tuin kunt gaan genieten. Het is nu eenmaal belangrijk om lekker te kunnen genieten in uw tuin, dat doet u het makkelijkst als u op een heerlijk, comfortabel meubel zit of ligt. Zo hebben wij een perfect ligbed 2 persoons voor u klaarstaan. Daarmee brengt u heel wat genoeglijke uurtjes door in uw tuin!
Lees meer

Ligbedden 2 persoons

Bij Dutch Riviera weten we wel hoe een mooi tuinmeubel gemaakt moet worden. Het is daarbij belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Hoe ziet het meubel er uit? U wilt toch wel dat er een mooi meubel in uw tuin komt te staan, dat aansluit op de stijl van uw tuin! Daarnaast is het ook belangrijk om een meubel te hebben dat zo comfortabel mogelijk is. En dan hebben we het nog niet gehad over het gebruikte materiaal. Er wil in Nederland nog wel eens een beetje regen en sneeuw vallen, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat de mooie meubels hier niet onder te leiden hebben! Onze meubelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die u er maar aan kunt stellen.

Een lounge ligbed 2 persoons kopen

Wilt u een lounge ligbed 2 persoons kopen bij ons? Dan kunt u een van de standaard modellen kiezen die wij voor u klaar hebben staan. U heeft echter ook de mogelijkheid om een model te kiezen en dit helemaal naar uw eigen inzicht aan te passen. We hebben het dan over het formaat van het ligbed 2 persoons, maar ook over het gebruikte materiaal en de kleur. Zo weet u zeker dat u echt een meubel in huis haalt dat helemaal op uw wensen is afgestemd.