Relax in stijl met een ligbed van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

Geniet van een ligbed bij uw zwembad

Bij Dutch Riviera vindt u alle vormen lounge banken geheel op maat gemaakt. U kiest de kleur en het gebruikte materiaal, maar ook de vorm en afmetingen. Zo weet u zeker dat u een lounge bank heeft waar u helemaal tevreden mee kunt zijn. Maar ook voor een ligbad bij uw zwembad bent u bij Dutch Riviera aan het juiste adres. Als u een zwembad in uw tuin heeft, dan wilt u hier optimaal van kunnen genieten. Tussen het zwemmen door even relaxen op een zwembad ligbed is dan ideaal. Neem contact met ons op als u een idee heeft voor hoe uw eigen lounge ligbed voor zwembad en tuin er uit moet zien. Heeft u nog geen duidelijk beeld, maar wilt u iets anders dan wat u standaard in de winkel kunt kopen? Kom dan gewoon een keer langs in de showroom.

Lees meer

Ligbedden voor zwembad en tuin

Dutch Riviera kan uw ligbed voor zwembad en tuin helemaal voor u op maat maken. U kunt daarbij rekenen op de hoogste kwaliteit. Bij ons bent u daarnaast van begin tot het einde betrokken bij de productie van uw ligbed. Dutch Riviera is een geheel Nederlands product dat gelieerd is aan Janssen-Westenberg Stofferingen te Valkenswaard. Dit bedrijf heeft een grote naam en heeft onder andere projecten afgehandeld voor Schiphol en het Europees Parlement. U weet zodoende ook bij Dutch Riviera dat u kwaliteit geleverd krijgt!

Een perfect zwembad ligbed

U bent op zoek naar ligbedden voor naast uw zwembad? Hoe perfect dit ligbed wordt heeft u voor een groot deel zelf in de hand. U hoeft zich niet aan te passen aan de smaak van anderen, u kiest bij ons zelf het materiaal, de kleur en de afmetingen. Liever een breder loungebed om ontspannen te kunnen genieten? Of bent u zelf wat langer en heeft u zodoende een ligbed nodig dat langer is dan de standaard maat? Bij Dutch Riviera kunnen we u alle mogelijkheden bieden.