Relax in stijl met een lounge ligbed tuin van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

Een lounge ligbed voor uw tuin

Heeft u een mooie tuin, maar heeft u het gevoel dat er iets mist? Misschien heeft u hier wel prachtige bloemen staan, of een mooi zwembad aangelegd, maar heeft u niet het perfecte meubilair staan om hier ook optimaal van te genieten. We nodigen u dan van harte uit om eens een kijkje te komen nemen bij het assortiment van Dutch Riviera. U vindt al onze producten en de mogelijkheden die u hier mee heeft op Lounge-bank.nl. We hebben een goede reputatie op het gebied van de productie van outdoor meubelen, wat wij geheel in eigen beheer uitvoeren. Zo kunnen wij u de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen en de prijs van onze meubelen zo laag mogelijk houden.
Lees meer

Lounge ligbedden tuin kopen

Zoekt u een luxe lounge ligbed voor tuin en balkon? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gebruiken materialen die altijd weerbestendig zijn. U zit er nu eenmaal niet op te wachten dat die mooie nieuwe loungebank er niet meer uitziet als het een aantal keer flink heeft geregend. U woont nu eenmaal in Nederland, waar de omstandigheden niet altijd ideaal zijn! Als wij lounge ligbedden voor tuin of balkon voor u maken, dan kunt u een model kiezen dat wij klaar hebben staan. Het is echter ook mogelijk om een lounge ligbed helemaal op maat te laten maken. Welke kleur ziet u graag in uw tuin? Heeft u de voorkeur voor een bepaald materiaal? Dit zijn allemaal opties die mogelijk zijn bij ons.

Het mooiste loungebed voor uw tuin

Het is van groot belang dat u altijd de best mogelijke producten kiest als u uw tuin nog mooier wilt maken. Een mooie tuin is nu eenmaal een perfecte plek om zoveel mogelijk tijd door te brengen, dan wilt u daar wel mooi, comfortabel meubilair voor hebben natuurlijk! Zo’n luxe loungebed van Dutch Riviera is dan een goede keuze. Neem gewoon eens contact met ons op met al uw vragen, of kom een keer langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken.