Relax in stijl met de luxe loungebanken en -bedden van Dutch Rivièra

Ook tijdens de weekenden geopend (op afspraak)
040-2014928

Lounge ligbed

Uw huis is uw paradijs. Het is een prettig onderkomen voor uw gezin, u maakt er grootse plannen en laadt er uw batterijen op. Over dat laatste gesproken: uw tuin is een ideale plek om tot rust te komen. Wanneer het zonnetje schijnt en de dagen lang zijn, is niets zo lekker als op een lounge ligbed liggen, vergezeld van uw partner, een goed glas wijn of een interessant boek. Heeft u nog geen lounge ligbed, dan bent u bij Dutch Riviera op het juiste adres.

Lees meer

Lounge ligbedden

Wij maken luxe tuinmeubelen zoals lounge ligbedden geheel op maat voor onze klanten. Samen met u ontwerpen we meubels die precies bij uw smaak en uw tuin passen. Wij betrekken u van begin tot eind bij de productie, waardoor u echt het gevoel heeft dat uw lounge ligbed van u is. De hoogwaardige kwaliteit maakt mogelijk dat u tientallen jaren in stijl kunt relaxen. Bekijk hier voorbeelden van ons werk. Nieuwsgierig? Neem contact op voor een offerte op maat.

Onze meest recente projecten

Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u een keertje langskomen in onze showroom? Vult u dan gerust het contactformulier in of neem via onderstaande gegevens contact met ons op.

Telefoon 040-2014928
Mobiel 06-51712153
Whatsapp 06-51712153
E-mail info@dutch-riviera.nl

Uw meubels laten stofferen?

kijk dan eens op onze site jwstofferingen.nl

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Wat is uw onderwerp van dit bericht?

Uw bericht