Relax in stijl met een loungezetel buiten van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

Buiten relaxen in een comfortabele loungezetel

Als u buiten in uw tuin zit, dan wilt u toch ook kunnen genieten alsof u binnen in uw huiskamer zit? Waarom zou u buiten genoegen nemen met tuinstoelen die u uit moet klappen, en waarvan u moet hopen dat ze helemaal perfect staan? U wilt buiten toch ook ontspannen achterover kunnen leunen? Bij Dutch Riviera vindt u een heerlijke lounge zetel voor buiten. De buiten lounge zetels in ons assortiment zitten niet alleen als gegoten, ze zijn ook helemaal aan uw wensen aan te passen. U hoeft helemaal niet in een stoel te zitten die al uw buren ook hebben. Laat uw eigen persoonlijke stijl zien met lounge zetel voor buiten van Dutch Riviera!

Lees meer

Kwaliteit van Dutch Riviera

Een loungezetel voor buiten van Dutch Riviera is een meubelstuk waarvan u er op kunt vertrouwen dat het kwalitatief sterk is. Het is bij ons niet zo dat alle opties die u heeft om uw stoel aan te passen ten koste gaan van de kwaliteit. Onze meubelmakers nemen al uw wensen mee als ze aan de slag gaan en nemen de tijd die nodig is om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Wij houden er van om comfortabel van een zwoele zomeravond te kunnen genieten, en we willen dat onze klanten dat ook kunnen.

Overtuig uzelf!

De buiten lounge zetels van Dutch Riviera zijn te bekijken in onze uitgebreide showroom. Hier kunt u ook even plaatsnemen om te voelen hoe comfortabel deze stoelen zitten. Op dit moment kan voor u het ontwerpen beginnen. Op welke stof zit u het lekkerst? Welke kleur past het beste bij de inrichting van uw tuin? En wat is voor u het ideale formaat? U kunt er bij onze stoelen ook voor kiezen om de zithoogte en de zitdiepte aan te passen. Niks kan dan nog het ideale comfort in uw tuin in de weg staan. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!