Relax in stijl met een loungebank op maat van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

Een mooie loungebank op maat

We zijn bij Dutch Rivièra dol op maatwerk. We weten ook wel dat er in de winkel mooie loungebanken te vinden zijn, maar het is toch een stuk fijner om op een loungebank te zitten die helemaal op maat is gemaakt? Een loungebank op maat, waarbij de zithoogte helemaal aan uw eigen lengte is aangepast? Een maatwerk loungebank waarbij u er voor kunt kiezen om 3, 4, 5 of zelfs 10 personen plaats te bieden? Bij Dutch Rivièra is dit allemaal mogelijk. Wij hebben namelijk een systeem ontwikkeld waarbij uw loungebank in modules wordt geleverd. Deze modules kunt u zelf helemaal naar wens aanpassen. U kunt er daarbij ook zelf voor kiezen hoeveel modules u wilt hebben. Het is altijd mogelijk om hier dan later nog extra modules bij te bestellen.

Lees meer

Hoe werkt onze loungebank op maat?

Het systeem van onze maatwerk loungebank is eenvoudig uit te leggen. Elke bank wordt bij ons helemaal op maat geleverd. Dit gebeurt standaard in modules van 80 cm bij 80 cm, maar u kunt er ook voor kiezen om door ons grotere modules te laten maken. U kunt er daarbij voor kiezen om de modules die u bestelt uit te breiden met bijvoorbeeld een chaise longue of hockers. Bij het kiezen van de modules heeft u dan ook nog de keuze uit een groot aantal verschillende kleuren en kunt u ook zelf de bekleding kiezen. Dit is uiteraard altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo krijgt u een bank die er niet alleen prachtig uitziet, maar die ook buitengewoon comfortabel is.

Wilt u ook zo’n maatwerk loungebank?

U bent bij Dutch Rivièra aan het juiste adres als u een loungebank op maat wilt hebben. U kunt daarbij ook nog onze mooie, comfortabele loungekussens bestellen. Ook bij deze kussens heeft u zelf de keuze voor een kleur of materiaal. Uiteraard zijn de materialen van zowel onze loungekussens als onze loungebanken geheel klimaatbestendig.