Relax in stijl met een loungeset zwembad van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

Ontspannen met een op maat gemaakte loungeset

Op zoek naar een mooie lounge set voor bij uw zwembad? De combinatie loungeset en zwembad is er natuurlijk eentje van goud. Wat is er nou lekkerder dan even bijkomen op een comfortabele ligbank als u net een aantal baantjes heeft getrokken? Loungesets en zwembad combineren doet u het beste met de lounge banken van Dutch Riviera. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het op maat maken van outdoor lounge furniture. We kunnen uw zwembad loungeset dan ook helemaal op uw wensen aanpassen. Het gaat daarbij niet alleen maar om kleur en formaat, maar ook om bijvoorbeeld de zitdiepte van uw stoelen. We willen er voor zorgen dat u zo comfortabel mogelijk kunt zitten!

Lees meer

Een loungeset naar wens

Een op maat gemaakte loungeset voor zwembad en tuin hoeft helemaal niet duur te zijn. Dutch Riviera levert kwaliteit, zonder daar de hoofdprijs voor te vragen. Wij willen genieten betaalbaar maken en doen dit dan ook met onze volledige collectie producten. Op onze website vindt u een overzicht van onze verschillende modellen en de mogelijkheden die we u te bieden hebben. Neemt u dan ook gerust een kijkje voor de mogelijkheden voor uw tuin. Het mooie aan de zwembad loungeset van Dutch Riviera is dat hij geheel aan uw smaak aangepast kan worden. Op onze website ziet u meer over de mogelijkheden die u allemaal heeft bij het kiezen.

Loungesets voor zwembad en tuin

U kunt niet alleen op onze website ons assortiment bekijken, ook in onze showroom bent u van harte welkom. Hier hebben wij onze loungesets staan, die u dan ook naar hartenlust kunt uitproberen. Voel gewoon even hoe prettig die loungesets zitten en hoe mooi onze combinaties er uitzien. Al onze loungesets zijn daarbij bestendig tegen alle weersomstandigheden, zodat u ze gewoon in de tuin kunt laten staan. Wij maken een loungeset voor u geheel op maat, waarbij we met al uw wensen rekening houden. Neem dan ook contact met ons op voor alle mogelijkheden!