Relax in stijl met een luxe zonnebed van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

Een luxe zonnebed voor in uw tuin

Als u een mooie tuin heeft waar u optimaal van wilt gaan genieten, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Dutch Riviera. We hebben als expert op het gebied van outdoor meubelen namelijk een groot aantal prachtige meubelen voor in de tuin voor u klaarstaan. We ontwerpen en produceren deze meubelen helemaal zelf, waardoor we de stijl en kwaliteit helemaal in eigen hand hebben. We garanderen u dan ook het beste wat er op deze gebieden op de markt te krijgen is. Bij ons koopt u een luxe zonnebed waar u optimaal van kunt genieten.
Lees meer

De mooiste luxe zonnebedden

Voor de mooiste luxe zonnebedden kijkt u gewoon even op onze website. We hebben namelijk een groot aantal opties voor u in de aanbieding. U kunt natuurlijk gewoon een van onze mooie, stijlvolle standaard modellen kiezen, maar bij ons is het ook mogelijk om uw bed helemaal aan uw eigen wensen aan te passen. Op het gebied van luxe zonnebedden kunt u zodoende kiezen uit de kleur voor uw bed, het formaat en het gebruikte materiaal. Zo krijgt u een bed dat helemaal aan uw wensen is aangepast. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. Of loop een keer binnen bij onze showroom, waar wij u alle opties kunnen laten zien.

Een luxe zonnebed kopen?

Als u bij ons een luxe zonnebed koopt hoeft u er niet bang voor te zijn dat u hier de hoofdprijs voor moet betalen. Integendeel. Aangezien wij namelijk zelf de bedden produceren en ook zelf verkopen, hebben wij geen kosten aan bijvoorbeeld een tussenhandelaar. Zo krijgt u bij ons de hoogste kwaliteit en de mooiste bedden, tegen een prijs waar u ongetwijfeld vrolijk van wordt. Meer weten? Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.