Relax in stijl met een modulaire loungeset van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

Wilt u meer weten over onze modulaire loungesets?

Het is heerlijk om een grote, comfortabele loungeset in uw tuin te hebben staan. Lekker nog even genieten van de zon na een dag hard werken… Of juist op een koude dag naar de sterren kijken terwijl er naast u een vuurtje brandt. Misschien heeft u specifieke wensen als het op deze loungeset aankomt en vindt u het moeilijk om precies die loungeset te vinden die helemaal op uw wensen aansluit? Waarom overweegt u dan niet eens om een modulaire loungeset aan te schaffen bij Dutch Rivièra? Wij zijn de experts op het gebied van modulaire loungesets en kunnen ook voor u zo’n mooie loungeset die modulair geschakeld is maken.

Lees meer

Modulaire loungesets van Dutch Rivièra

Bij een modulaire loungeset kiest u van tevoren uit hoeveel modules u wilt dat uw loungeset bestaat. Wij kunnen modules voor u produceren in verschillende formaten. Zo kunt u al een module krijgen van 80 bij 80 cm, maar we hebben ook modules die een stuk groter zijn. U kunt dan kiezen of u ook nog een chaise longue of hockers bij uw loungeset die modulair is geleverd wilt krijgen. Zo bepaalt u zelf hoe groot de loungeset wordt. Het mooie van het systeem met deze modules is dat het makkelijker is om een bank te verplaatsen, maar dat u ook eenvoudig de vorm van de bank kunt veranderen. Of maak er gewoon een tweetal banken of loungebedden van die u allebei op een andere plek in uw tuin neerzet. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Meer weten over onze loungesets?

Als u dat ingenieuze systeem wel eens in het echt wil bekijken, dan raden we u aan om eens te komen kijken in onze uitgebreide showroom. Hier hebben we een groot aantal van onze mogelijkheden bij elkaar staan om door u bekeken te worden. En, u kunt deze natuurlijk ook allemaal eens uitproberen, om uzelf ervan te overtuigen hoe comfortabel dat allemaal wel niet is!