Strandbedden

Op een stralende zomerdag op het strand ontspannen op een draagbaar strandbed is een waar genot. Het vinden van het ideale strandbed om mee te nemen naar het strand kan soms een uitdaging zijn. Een strandbed moet natuurlijk wel aan een aantal eisen voldoen. Het is belangrijk dat het bed dat u mee naar het strand neemt comfortabel is, aangezien u hier heel de dag op zal liggen. Het strandbed biedt een fijne plek om te ontspannen en lekker van de zon te genieten. Hierbij is het van belang dat er geen kostbare tijd wordt verspilt aan een ingewikkelde constructie. Doordat de gebruiker vaak ook nog een stuk moet lopen naar de ideale plek op het strand, moet het strandbed niet te zwaar zijn. Met een gemakkelijk te dragen strandbed en een handige constructie, kunt u optimaal genieten van uw stranddag

De strandbedden vertegenwoordigen innovatie in comfort en design. Met de nieuwste ontwerpdetails biedt het strandbed een ongeëvenaarde luxe. Van verstelbare ligposities tot slimme opbergopties, is het strandbed zorgvuldig ontworpen om aan uw behoeften te voldoen en u te voorzien van optimale comfort. Bovendien vinden wij het ook belangrijk om waarde te hechten aan hoogwaardige en duurzame materialen. Met de meest geavanceerde ontwerpdetails biedt het strandbed een aangename luxe en kunt u genieten van de nieuwste designs. Zo bent u klaar voor uw ideale stranddag. Wij streven ernaar de strandbedden te innoveren in zowel comfort, design en de meest duurzame materialen.

Strandbedden van hoogwaardig materiaal

U wilt uiteraard kunnen genieten van dat dagje op het strand op een lekker bed. Dat doet u het beste op een strandbed dat niet alleen erg mooi is, maar ook stevig is gebouwd. Door middel van de hoogwaardige materialen zijn de strandbedden bestand tegen zand, water en het felle zonlicht. Dit garandeert niet alleen een lange levensduur van het strandbed, maar dit geeft ook een frisse uitstraling. De strandbedden zullen niet verkleuren met onze uitstekende kwaliteit. Als uw dagje strand wordt onderbroken door een stortbui, zit u er niet op te wachten dat het materiaal van uw strandbed gelijk verkleurt. Daarom zijn onze strandbedden tegen alles bestand! De omstandigheden op het strand zijn onregelmatig waardoor een bed tegen een stootje moet kunnen. Zo hoeft u niet bang te zijn dat onze strandbedjes omvallen. Met de stevige frames is er een stabiele constructie. Dit zorgt ervoor dat de bedden op het strand niet zullen wiebelen of wegwaaien. Geniet optimaal van een zorgeloze dag op het strand.

Strandbed kopen bij Dutch Rivièra

Wilt u optimaal genieten van een dagje strand? Overweeg dan een strandbed te kopen. Onze strandbedden kunt u eenvoudig meenemen, waardoor u optimaal kunt ontspannen door het comfort van onze bedden. Het zijn daarbij ook nog eens stijlvolle, mooi ontworpen bedden. Bij Dutch Rivièra hebben we diverse opties waar u uit kunt kiezen om uw ideale strandbed te kopen. Kies voor een inklapbaar strandbed en geniet van de voordelen van een klein en compact model, dat makkelijk is om mee te nemen. Wellicht past een ligstoel met een verstelbare rugleuning beter bij uw wensen. Hierdoor kan de ligpositie gepersonaliseerd worden. Wanneer u goed beschermd wilt worden tegen de felle UV stralen, is een strandbed met een ingebouwde parasol ideaal. Bekijk ook onze strandbedjes met opbergruimte. Dit maakt het makkelijk om alle spullen in op te bergen die u mee wilt nemen voor aan het strand. Bij Dutch Rivièra kunt u een strandbed kopen die past bij uw wensen en behoeften.

Strandbed met verschillende kleurcombinaties

De strandbedjes zijn volledig aan te passen naar uw eigen wensen. Als u een strandbed wilt kopen met het oog op maatwerk en u voor een ultieme ervaring zal voorzien, bent u hier op het juiste adres. Kies uit de verschillende materialen en kleuren voor zowel het frame, als voor de kussens op het strandbed. Kies bijvoorbeeld voor klassieke zwarte bekleding of ga voor een warmere kleur met beige. Bij Dutch Rivièra is er altijd wel een kleurencombinatie die matcht met de materialen en ook uw persoonlijke voorkeur. Combineer zo een uniek en stijlvol strandbed, compleet naar wens. Zo kan er een persoonlijk tintje aan de strandbedjes worden gegeven. Geef de exacte afmetingen van het strandbed aan, zodat dit ook perfect past bij uw persoonlijke ruimte in de tuin of balkon. Dit is de perfecte manier om uw buitenruimte compleet te maken. Uw ideeën zullen wij voor u realiseren. 

Milieubewuste strandbedden 

De strandbedden van Dutch Rivièra zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, maar dienen ook als een milieubewuste keuze. Wij geloven in het belang van duurzaamheid en milieubewustzijn en daarom proberen wij de impact op het milieu te minimaliseren. Door de geselecteerde duurzame materialen, voldoet dit aan een hoge kwaliteitsnorm. Doordat het meubelstuk lang mee zal gaan draagt dit bij aan een positieve impact op het milieu. Dit betekent dat ze niet alleen bestand zijn tegen heftige weersomstandigheden van het zand, het zoute water of het zonlicht, maar ook tegen veroudering. Maak met onze strandbedjes een milieubewuste keuze voor langdurig gebruik, zonder de kwaliteit te verliezen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of vragen over het kopen van een strandbed? We staan voor u klaar om u te helpen het juiste strandbed te kiezen. Ons toegewijde team staat voor u klaar om u te voorzien van een passend advies, of om te helpen bij het maken van de juiste keuze. Het deskundige team van Dutch Rivièra zal u helpen om het perfecte strandbed te vinden om mee te nemen, of voor bij u in de tuin. Er wordt advies gegeven over de beste materialen, de beschikbare kleuren en de eventuele extra functies en opties. Voor vragen kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen. Daarnaast is er ook een keuze om een berichtje te sturen via Whatsapp of een e-mail. Wij bieden meerdere communicatiekanalen aan zodat u gemakkelijk met ons in contact kan komen en wij u kunnen helpen het beste strandbed te kopen. Zo streven wij ernaar om u de best mogelijke service aan te bieden. Bij Dutch Rivièra kiest u niet alleen voor een comfortabel en luxe strandbed, maar maakt u ook een innovatieve en duurzame keuze.