Relax in stijl met een wellness bed van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

Uw persoonlijke wellness bed op maat

We kunnen het ons goed voorstellen als u er van geniet om eens naar een sauna of wellness centrum te gaan. Heerlijk vertroeteld worden zonder ergens aan te hoeven denken… Maar het is natuurlijk ook mogelijk om voor uw persoonlijke wellness lekker thuis te blijven! Misschien heeft u wel een eigen sauna in uw huis? Hier horen heerlijke meubels bij waarop u helemaal tot rust kunt komen. Neem bijvoorbeeld een wellness bed, dan u dusdanig veel comfort biedt dat u er niet meer vanaf wilt komen. Bij Dutch Riviera hebben we wellness bedden in alle mogelijke stijlen en formaten. Sterker nog: u kunt dit helemaal aan uw eigen wensen aanpassen!

Lees meer

Wellness bedden op maat

Bij Dutch Riviera, terug te vinden op lounge-bank.nl, vindt u echt maatwerk. U kiest bij ons de kleur, materiaal en formaat, waarbij u dan ook nog eens zelf kunt schuiven om de ideale stijl te creëren voor uw huis of tuin. U wilt per slot van rekening dat dat lekkere wellness bed wel een beetje bij uw inrichting past. Samen met u bekijken we tot in de details hoe u uw wellness bed of tuinmeubelen laat maken. Comfort staat bij ons op nummer 1. We meten bij loungebanken bijvoorbeeld precies welke zithoogte en zitdiepte het beste bij u passen. Ook een wellness bed wordt door onze vakmensen zodanig gemaakt dat deze voor u het meest comfortabel is.

Wellness bedden bij Dutch Riviera

Bij Dutch Riviera weten we alles van welness bankstellen en tuinmeubilair. U heeft bij ons de keuze uit meerdere soorten stoffen en kunstleer. Al deze materialen zijn dusdanig gefabriceerd dat ze alle mogelijke weersomstandigheden in Nederland kunnen weerstaan. Komt u gerust een keer langs in onze showroom om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden met ons te bespreken. Uiteraard is het hier ook mogelijk om de diverse opties eens uit te proberen. Zo weet u snel welk materiaal voor u het meest comfortabel is.