Relax in stijl met een wellnessbank van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

Echt genieten met een wellnessbank

Op zoek naar echt comfort voor uw personal wellness ruimte? Kom dan eens langs bij Dutch Riviera. Ons bedrijf, terug te vinden op lounge-bank.nl, heeft banken in alle mogelijke kleuren en materialen. U kunt hiermee een wellnessbank designen die helemaal op uw persoonlijke stijl aansluit. Liever een fellere kleur om u een zonnig humeur te geven? Geen probleem. Toch liever een donkerder kleur zodat u meer tot rust komt in uw wellness ruimte? Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden. We raden u aan om gewoon een keer langs te komen in onze showroom en daar te bekijken welke opties wij allemaal voorhanden hebben. Op het gebied van wellnessbanken is de variatie bij Dutch Riviera ongeëvenaard.

Lees meer

Kwaliteit van Dutch Riviera

Zo’n comfortabele wellnessbank van Dutch Riviera wil iedereen wel bij het zwembad of in de sauna hebben staan. Bij ons kunt u zelf uitkiezen van welk materiaal deze banken en bedden worden gemaakt. We hebben een flink aanbod op het gebied van stoffen en soorten kunstleer waar u uit kunt kiezen. In de showroom zijn al deze materialen te bekijken, zodat u een goed afgewogen keuze kunt maken voor een materiaal en stijl die bij u past. Wellnessbanken passen daarbij perfect bij uw sauna. De tijd dat u in de sauna op een oncomfortabele houten bank moest zitten is echt voorbij!

Onze mogelijkheden bekijken in onze showroom

De showroom van Dutch Riviera is onlangs vernieuwd. U kunt hier nog meer verschillende banken en bedden bekijken en uitproberen. We gaan daarbij graag samen met u bekijken wat het beste bij u past. Met onze ruime ervaring op het gebied van tuin- en wellnesscomfort weten we zeker dat we ook voor u iets vinden waar u blij van wordt. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op om onze uitgebreide mogelijkheden met ons te bespreken. Of bekijk eerst eens op onze website alle mogelijkheden die we u kunnen bieden.