Relax in stijl met een loungebed zwembad van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Ook in de weekenden.

Heerlijk ontspannen naast uw zwembad op een loungebed

Wat is er nou heerlijker dan na een zware dag lekker bijkomen op uw zwembad loungebed? Rustig even een paar baantjes trekken en dan daarna ontspannen onderuit zakken op uw loungebed bij het zwembad? Dutch Riviera heeft voor u een loungebed in de aanbieding dat u helemaal aan uw eigen wensen aan kunt passen. Wij maken het bed voor u op maat, waarbij u aan ons kunt doorgeven hoe u dit precies wilt hebben. We passen daarbij niet alleen het formaat van het zwembad loungebed aan, maar leveren het ook in uw favoriete kleur. Zelfs een persoonlijke print behoort tot de mogelijkheden. Leuke sierkussens erbij? Ook dat is bij Dutch Riviera mogelijk.

Lees meer

Loungebedden voor zwembad en tuin

Bij Dutch Riviera bent u altijd welkom om in de showroom een kijkje te komen nemen. We hebben in onze uitgebreide showroom een groot aantal van onze modellen voor u klaar staan. Hier kunt u niet alleen zien hoe ze er in het echt uitzien, maar u kunt ze ook uitproberen. Lekker even ontspannen zitten of liggen op een van onze loungesets zal u er van overtuigen dat deze helemaal geschikt is voor u. In onze showroom kunt u ook gelijk bekijken welke stoffen en materialen u wilt gebruiken voor uw loungebed. Zo past u het helemaal aan op wat u echt wilt, en weet u ook helemaal zeker dat het in uw tuin past.

Outdoor living

Bij Riviera Design draait het helemaal om outdoor living. U moet niet alleen in de zomer van uw loungeset kunnen genieten, maar ook in de periodes van het jaar die traditioneel misschien minder bij buiten zitten lijken te passen. Elk loungebed voor zwembad en tuin dat u bij ons koopt is weerbestendig. U hoeft ze dan ook niet binnen neer te zetten. Ook weet u zeker dat u volgend jaar weer heerlijk van uw loungebedden bij het zwembad kunt gaan genieten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons outdoor lounge furniture!