Luxe Loungebedden

De luxe loungebedden worden op maat gemaakt en zijn snel leverbaar in de 1- of 2 persoons variant. We voeren standaard de maten 90×200 cm en 160×200. Het onderstel is van hout of van RVS. De bedden worden compleet geleverd met hoofd- en sierkussens en voorzien van een winterhoes. Ook hier geldt dat u zelf de maten kunt bepalen.

Loungebedden tropical

Nieuw in de collectie

Meer informatie over onze nieuwe collectie?

Nieuw in de collectie van Dutch Rivièra in 2016 is de lagere variant van de luxe loungebedden en een ligbed met verstelbare rugleuning. Voor beide varianten geldt dat ze prima te combineren zijn met de huidige lijn zodat u toch alles in dezelfde stijl blijft houden.

Bij de lagere variant loungebed is het RVS onderstel wat lager en het kussen wat dunner. Verder blijft de uitvoering hetzelfde zoals u van ons gewend bent met nek en sierkussens. Alles wordt volledig op maat gemaakt, ligt zeer comfortabel en u heeft de keuze uit diverse materialen en vele kleuren.

Daarnaast hebben we een bed ontwikkeld waarvan de rug in 4 standen verstelbaar is. Qua uitstraling sluit het prima aan bij de rest van onze collectie. Het bed is volledig gemaakt van RVS en zeer vakkundig in elkaar gelast. Ook hier is maatwerk weer mogelijk. U krijgt levenslang garantie op het bed. Het kussen kan weer in vele outdoorstoffen gemaakt worden.

Voor alle producten geldt, ondanks dat alles maatwerk is, dat de levertijden zeer kort zijn.

Neem contact met ons op

Bevalt het wat u ziet? En wilt u een keertje langskomen in onze showroom? Vult u dan gerust het contactformulier in of neem via onderstaande gegevens contact met ons op.

Telefoon 040 – 2014928
Mobiel 06 – 51712153
Whatsapp 06 – 51712153
E-mail info@dutch-riviera.nl

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Wat is uw onderwerp van dit bericht?

Uw bericht